Μάλαξη

ΑΝΑΛΓΗΤΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ ΣΕ ΠΛΑΤΗ ΑΥΧΕΝΑ

Μάλαξη διάρκειας τριάντα λεπτών για όσους έχουν περιορισμένο χρόνο, παρ’ όλα αυτά θέλουν να κάνουν ένα δώρο στον εαυτούς τους, ώστε να νιώσουν την ευεργετική επίδραση της μάλαξης στην πλάτη και στον αυχένα.

ΑΝΑΛΓΗΤΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ

Είναι μια τεχνική μάλαξης η οποία ασκείτε πάνω στο σώμα με έντονες επαναλαμβανόμενες τρίψεις, ανακουφίζει από μυοσκελετικούς πόνους – συμπτώματα άγχους και λειτουργεί ως πρόληψη σε διάφορες ασθένειες κυρίως του μυϊκού συστήματος. Ο Ιπποκράτης, πατέρας της ιατρικής, χρησιμοποίησε πρώτος τον όρο τρίψεις και τα ευεργετικά αποτελέσματα αυτών πάνω στο σώμα μας. Το ΥΜΩΝ Anatripsis , σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε αυτή την τεχνική μάλαξης, καθώς και την τεχνική της Συκύας (Βεντούζες).

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ

Απαραίτητο και ιδανικό για όλους. Βοηθάει στην τόνωση των μυών, στο κυκλοφορικό σύστημα, στην αντιγήρανση, στην αύξηση της λεμφικής κυκλοφορίας και στην ελαστικότητα των ιστών του δέρματος. Χρησιμοποιούνται ήπιοι χειρισμοί που χαρίζουν χαλάρωση και ευεξία.

ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η αρωματοθεραπεια είναι η αρχαία τεχνική και επιστήμη που αξιοποιεί την αναλγητική δύναμη των αρωματικών αιθέριων ελαίων που προέρχονται από οργανικές φυτικές πηγές. Εξ’αιτίας του μεγάλου αριθμού φυσικών φυτοχημικών που παράγονται από τα φυτά, τα αιθέρια έλαια μπορούν να έχουν διάφορες ισχυρές ευεργετικές επιδράσεις στο σώμα, το πνεύμα και το μυαλό. Τα αιθέρια έλαια μπορεί να έχουν καταπραϋντική ή διεγερτική δράση και επιλέγονται πάντα με γνώμονα τις ανάγκες σας.

SINGING BOWLS ή ΗΧΟΜΑΣΑΖ (κατά Peter Hess)

Στο ηχομασάζ, χειροποίητα ηχητικά σκευή, τα οποία αποτελούνται από δώδεκα κράματα, τοποθετούνται πάνω στο σώμα με συγκεκριμένη διαδικασία και δονούνται με εξατομικευμένα κτυπήματα. Το σώμα εναρμονίζεται με τις δονήσεις και εισέρχεται σε κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης. Μέσω αυτής της χαλάρωσης ενεργοποιούνται οι αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του οργανισμού. H μέθοδος αυτή βασίζεται στην αρχή των ομόκεντρων κυμάτων και στόχος της είναι το μασάζ των κυττάρων. Μιας και το 70% του ανθρώπινου οργανισμού αποτελείται από νερό, οι κατάλληλες αυτές δονήσεις ενισχύουν και βελτιώνουν την κυκλοφορία του νερού αυτού.

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ®

Μια πρωτοποριακή αντίληψη περί αναλγητικής μάλαξης- τρίψης, η οποία βασίζεται στις αρχές του Ιπποκράτη και άλλων γνωστών προσωπικοτήτων της Αρχαιότητος που θεωρούνται Τιτάνες της Ιατρικής Επιστήμης και της αναλγητικής προσέγγισης γενικότερα. Η χρήση φυσικής πούδρας πάνω στο σώμα, η τρίψη με βούρτσα από τρίχες άλογου, η επάλειψη με ελαιόλαδο  σε συνδυασμό με την τεχνική της Σικύας (Βεντούζες), καθώς και οι «Τρίψεις της Θλίψης» είναι μερικά από αυτά που κάνουν το είδος αυτής της μάλαξης να ξεχωρίζει.

ΕΙΔΟΣ ΜΑΛΑΞΗΣΔΙΑΡΚΕΙΑΤΙΜΗ
ΑΝΑΛΓΗΤΙΚΗ ΤΡΙΨΗ ΣΕ ΠΛΑΤΗ-ΑΥΧΕΝΑ30′30€
ΑΝΑΛΓΗΤΙΚΗ60′50€
ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΗ60′50€
ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ60′50€
SINGING BOWLS ή ΗΧΟΜΑΣΑΖ (By Peter Hess)30′30€
ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ®60′60€

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν ραντεβού.