Μάλαξη

ΕΙΔΟΣ ΜΑΛΑΞΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΙΜΗ
ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΗ 60′ 70€
ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΗ ΣΕ ΑΝΩ ΚΟΡΜΟ 30′ 50€
ΛΕΜΦΙΚΗ 60′ 100€
ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΗ 60′ 70€
SINGING BOWLS ή ΗΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ (By Peter Hess) 30′ 50€
ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΕ ΧΡΟΝΙΕΣ Ή ΑΙΦΝΙΔΙΕΣ ΠΛΗΞΕΙΣ 60′ 40€

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν ραντεβού
Tο κόστος της κάθε συνεδρίας, η οποία πραγματοποιείται στο δικό σας χώρο, θα διαμορφωθεί ανάλογα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου.

ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ

Είναι μια τεχνική μάλαξης η οποία ασκείτε πάνω στο σώμα με έντονες επαναλαμβανόμενες τρίψεις, ανακουφίζει από μυοσκελετικούς πόνους, συμπτώματα άγχους και λειτουργεί ως πρόληψη σε διάφορες ασθένειες κυρίως του μυϊκού συστήματος. Ο Ιπποκράτης, πατέρας της ιατρικής, χρησιμοποίησε πρώτος τον όρο τρίψεις και τα ευεργετικά αποτελέσματα αυτών πάνω στο σώμα μας. Το ΥΜΩΝ Anatripsis, σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε αυτή την τεχνική μάλαξης, καθώς και την τεχνική της Συκίας (βεντούζες) σε όλο τον οργανισμό.

ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ ΣΤΟΝ ΑΝΩ ΚΟΡΜΟ
(οσφυϊκή – θωρακική – αυχενική μοίρα)

Σε αυτήν την μάλαξη λόγω του περιορισμένου χρόνου δίνεται έμφαση κυρίως στην οσφυϊκή-θωρακική-αυχενική μοίρα. Η χρήση ηφαιστειακών λίθων σε συνδυασμό με έντονες επαναλαμβανόμενες τρίψεις σάς δίνουν την δυνατότητα να νιώσετε τον άνω κορμό πιο υγιή.

ΛΕΜΦΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ

Η λεμφική μάλαξη αποτελεί ένα άριστο θεραπευτικό εργαλείο για την κάθαρση και αποτοξίνωση του οργανισμού. Συνιστάται ως αποτελεσματική μέθοδος για την ενίσχυση και κάθαρση του ανοσοποιητικού συστήματος. Ασκώντας λεμφική μάλαξη στο σώμα, ενεργοποιούνται οι ζωτικές λειτουργίες του δέρματος, των ιστών και των εσωτερικών οργάνων βοηθώντας στην αποβολή των κυτταρικών ακαθαρσιών. Η λεμφική μάλαξη εκτελείται με αρμονικούς και ανώδυνους χειρισμούς του συνδετικού ιστού με χρήση βεντουζών και αιθέριων ελαίων.

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ

Βοηθά στην χαλάρωση του μυϊκού ιστού, στο κυκλοφορικό σύστημα, στην αντιγήρανση, στην ελαστικότητα των ιστών του δέρματος, καταστέλλει την υπερβολή στο νευρικό σύστημα, ηρεμεί το πνεύμα. Xρησιμοποιούνται ήπιοι χειρισμοί που χαρίζουν ηρεμία και ευεξία.

SINGING BOWLS ή ΗΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ (κατά Peter Hess)

Στην ηχοθεραπεία, χειροποίητα ηχητικά μπολ, τα οποία αποτελούνται από δώδεκα κράματα, τοποθετούνται πάνω στο σώμα με συγκεκριμένη διαδικασία και δονούνται με εξατομικευμένα κτυπήματα. Το σώμα εναρμονίζεται με τις δονήσεις και εισέρχεται σε κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης. Μέσω αυτής της χαλάρωσης ενεργοποιούνται οι αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του οργανισμού. H μέθοδος αυτή βασίζεται στην αρχή των ομόκεντρων κυμάτων και στόχος της είναι η μάλαξη των κυττάρων. Είναι γνωστό ότι το 75% του ανθρώπινου οργανισμού αποτελείται από νερό. Συντονίζοντας δονητικά τα οργανικά υγρά ευοδώνουμε την ευχυμία του σώματος.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΕ ΧΡΟΝΙΕΣ Ή ΑΙΦΝΙΔΙΕΣ ΠΛΗΞΕΙΣ

Στη συνεδρία αυτή, μετά την λήψη του ιστορικού, επιλέγουμε μαζί την κατάλληλη για εσάς ολιστική προσέγγιση με στόχο τα βέλτιστα αποτελέσματα για όλο τον οργανισμό.