Υμών

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

‘Yμῶν στην αρχαία ελληνική μας γλώσσα πρόκειται για μία κλιτή μορφή αντωνυμίας και σε νεοελληνική ερμηνεία σημαίνει ‘του εαυτού σας’, ‘δικό σας’. Ανάτριψη στα αρχαία ελληνικά είναι η καταλληλότερη λέξη για να ερμηνεύσει την λατινογενή λέξη massage. Στην Ελλάδα έχουμε μακρά ιστορία στην χρήση της μάλαξης –ανάτριψης για θεραπευτικούς λόγους. Ο Ιπποκράτης, ο πατέρας της Ιατρικής είχε αναπτύξει μία ολοκληρωμένη θεωρία και διαφορετικές μεθόδους εκτέλεσης της μάλαξης για την καταπολέμηση ασθενειών, μυοσκελετικών προβλημάτων, ενίσχυση του λεμφικού και ανοσοποιητικού συστήματος.

Στο ΥΜΩΝ Anatripsis τιμούμε την ελληνική μας παράδοση και τον κάθε ένα από σας ξεχωριστά. Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος δημιουργήθηκε για να σας επιτρέψει να εισέλθετε γρήγορα σε κατάσταση χαλάρωσης και να αφεθείτε στις καταπραϋντικές ιδιότητες της μάλαξης που θα επιλέξετε.

Φιλοσοφία μας είναι, ότι γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι για μας και τους γύρω μας, όταν καλλιεργούμε και ενισχύουμε το σωματικό και ψυχικό μας απόθεμα. Έτσι, μπορούμε να ανταποδώσουμε και να προσφέρουμε στους αγαπημένους μας, από το πλεόνασμα και όχι από υστέρημά μας. Το σώμα μας είναι ο ναός μας και οφείλουμε να το σεβαστούμε.

Σας προσκαλούμε να έρθετε με ανοιχτή καρδιά κλείνοντας τα μάτια σε ό,τι σας προκαλεί αρνητικά συναισθήματα. Δεχτείτε ένα δώρο αγάπης από τον εαυτό σας, και να είστε σίγουροι ότι θα σας επιστραφεί με τον πιο αναπάντεχο τρόπο!

divider-test-3

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Δέσποινα Καραμανλίδου δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο του θεραπευτικού μασάζ εδώ και πολλά χρόνια, με πιστοποιημένο πτυχίο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Μασάζ.

Γεννημένη στην Ορεστιάδα και μεγαλωμένη στην Κολωνία της Γερμανίας, η Δέσποινα αρχικά αποφοίτησε από τα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης με πτυχίο στο Commerce & Marketing.

Για την Δέσποινα όμως, ο επαγγελματικός προορισμός δεν ήταν προφανής, δεδομένου ότι πρόκειται για άτομο δημιουργικά ανήσυχο και διερευνητικό ως προς τις εξωγενείς παραστάσεις και εμπειρίες, αλλά παράλληλα ιδιαίτερα ενδοσκοπικό ως προς τις πνευματικές και ψυχικές της αναζητήσεις.

Ως εκ τούτου, επιστρέφει στη Γερμανία όπου φοιτεί αυτήν τη φορά σε ιδιωτική σχολή τεχνικών αρχαίας ελληνικής ανάτριψης και θεραπείας. Στη συνέχεια, μετακομίζει ξανά στην Θεσσαλονίκη όπου εξασκεί τις τεχνικές της σε διάφορα θεραπευτήρια, ενώ παράλληλα παρακολουθεί τον κύκλο σπουδών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μασάζ WMF.

Το 2014, επιλέγει τα Χανιά της Κρήτης ως επαγγελματική έδρα της, καθώς αποτελούν όνειρο ζωής. Ένας ευλογημένος τόπος με αφθονία και ποιότητα σε όλα επίπεδα, όπου μπορεί να εφαρμόσει τον καθημερινό τρόπο ζωής που αγαπά, με καθημερινή άσκηση και ισορροπημένη μεσογειακή διατροφή.

Το 2015 θέτει πλέον γερά θεμέλια στα Χανιά, δημιουργώντας με πολλή αγάπη και μεράκι τον προσωπικό της χώρο, με την επωνυμία ΥΜΩΝ Anatripsis. Η Δέσποινα σας υποδέχεται σε έναν μοναδικό και ολοκληρωμένο χώρο, όπου θα χαλαρώσετε και θα επωφεληθείτε από τις ευεργετικές ιδιότητες της μάλαξης.